Hoe vind en gebruikt u de Witherhosting Live chat

De live chat is te vinden op de hoofdpagina van de WitherHosting website in de rechter benedenhoek. De live chat is het blauwe tekstballonpictogram.

Als je de live chat niet kunt zien, kan dit verschillende redenen hebben.

-Het duurt even voordat het verschijnt
(Wees geduldig, het kan even duren)
-Er is op dat moment niet actief om u verder te helpen.
(Zij hebben ook een eigen leven)
-Uw Wifi beheerder blokkeert mogelijk die functie
(Dit komt vooral veel voor op een werk- of schoolcomputer)
-De functie is mogelijk kapot
(Probeer de pagina te herladen)

Het gebruik van de Live chat tool is net zo eenvoudig als op het pictogram klikken en een bericht achterlaten met uw vraag of probleem. Met een mederwerker die uw vragen en zorgen beantwoordt, krijgt u persoonlijke ondersteuning van een van onze getalenteerde medewerkers. Gelieve geen personeel te pingen over de onenigheid, aangezien u dit herhaaldelijk kan waarschuwen of verbannen.

Houd er rekening mee dat verschillende personeelsleden in verschillende tijdzones wonen, maar niet in elke tijdzone. De respons kan direct zijn of uren duren, afhankelijk van hoe druk de Live chat op dat moment is. Uw vraag zal uiteindelijk worden beantwoord, maar als u na een dag geen antwoord heeft gekregen, kunt u het in onze Discord server vragen.