This article is also available in:
În acest articol, veți învăța cum să resetați lumile și/sau datele jucătorilor de pe serverul dvs., dacă doriți să resetați inventarele jucătorilor sau să reporniți lumea. Procesul este destul de simplu pentru fiecare software de server, așa că haideți să trecem direct la treabă!

Servere bazate pe Java

Vor exista 3 foldere în directorul root al serverului dumneavoastră, și anume world, world_nether și world_the_end. Este posibil să fie diferit dacă aveți o lume personalizată. Dosarul world este pentru overworld, dosarul world_nether este pentru nether, iar dosarul world_the_end este pentru final.

Dacă doriți să resetați progresul tuturor dimensiunilor, o puteți face ștergând toate aceste 3 dosare și pur și simplu repornind serverul.

Dacă doriți să resetați doar o anumită dimensiune, puteți face și acest lucru, însă, atunci când intrați prin portalurile nether/ portalurile fântânii de la sfârșit, s-ar putea să nu ajungeți înapoi în același loc, deoarece lumile au fost schimbate.

Pentru a reseta datele jucătorului, dacă intrați în folderul overworld, world, veți găsi un folder numit playerdata. Acesta va conține o grămadă de fișiere, având datele jucătorului. Vor exista fișiere în funcție de numele fiecărui jucător, în format UUID. Dacă doriți să resetați inventarul unui anumit jucător, puteți căuta UUID-ul acestuia acolo și apoi ștergeți fișierul respectiv. Dacă doriți să resetați inventarul tuturor, puteți șterge pur și simplu toate fișierele din acel dosar.

Pentru a salva toate aceste modificări, pur și simplu reporniți serverul și totul va fi finalizat.

Servere bazate pe Bedrock

Serverele bazate pe Bedrock sunt puțin diferite.
Va exista un dosar numit worlds. Intrați în acel dosar și veți găsi numele Bedrock Level în mod implicit, cu excepția cazului în care folosiți o hartă personalizată, bineînțeles. Rețineți că anumite softuri nu acceptă dimensiunile nether și end, așa că va trebui să vă consultați cu furnizorii de pluginuri externe în ceea ce privește resetarea dimensiunii. Din nefericire, pentru serverele dedicate Bedrock, nu există fișiere de dimensiuni specifice, prin urmare, atunci când resetați lumile, trebuie să resetați toate dimensiunile.

Datele jucătorului pot fi stocate în locații diferite în funcție de software. Consultați software-ul specific pentru a afla
Was this article helpful?
Cancel
Thank you!